Liiton toiminta on monimuotoista. Liiton tavoitteena on edistää syrjäytymisen vastaista työtä mm. SORA -hankkeen nuorten toiminnalla. Lisäksi liitto tarjoaa sovittelutoimintaa ja edunvalvontaa suomensomalialaisille. Liiton toimisto on avoinna arkipäivisin klo 9-16.

hands_at_computer

Neuvontapalvelu

Suomen somalialaisten liitto antaa neuvontaa sekä yksittäisille maahanmuuttajille että somalialaisten kansalaisjärjestöille Suomessa.

Ajat neuvontapalvelussa ovat 30 min mittaisia ma-to klo 10-15. Voit varata ajan neuvontaan soittamalla numeroon: +358 50 522 5867.

Neuvontaa voit saada myös Puhoksessa sijaitsevassa Monikeskuksessa, jossa liittokin päivystää joka torstai klo 13-16.

Seminaareja ja tapahtumia

Järjestämme jäsenillemme ja muille kiinnostuneille seminaareja ja koulutusta suomalaisen työelämän pelisäännöistä ja työnhausta. Tutustu tapahtumakalenteriimme ja osallistu liiton järjestämään toimintaan. Tarjoamme tietoa myös koulutuksesta ja työllistymisestä Suomessa Uraoppaassamme.

Lisää liiton toiminnasta voit lukea toimintakertomuksestamme tai voit katsoa vaikka tämän lyhyen videon toiminnastamme:

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös YouTube kanavaltamme tästä.