SORA-hanke 2016-2018

Suomen somalialaisten liitto toteuttaa yhteistyössä Raha-automaattiyhdistyksen RAY:n kanssa kolmevuotisen somalialaisten nuorten syrjäytymistä ja radikalisoitumista ehkäisevän SORA-hankkeen.

Hankkeen tarkoituksena on parantaa nuorten asemaa tukemalla nuorten koulutusta, työllistymistä ja tarjoamalla mielekästä vapaa-ajan toimintaa. Hankkeen myötä halutaan tarjota nuorille mahdollisuuksia löytää oman paikkansa ja polkunsa monikulttuurisessa yhteiskunnassa.

Vuonna 2016 hankkeen puitteissa järjestettiin seminaareja ja työpajoja nuorille.

Vuonna 2017 SORA -hanke järjesti nuorille Erasmus+ -nuorisovaihdon Unkariin sekä mm. nuorten vapaa-ajan toimintoja.

Vuoden 2018 tavoitteena on lisätä nuorten vapaa-ajan toimintoja sekä vakiinnuttaa nuorten vaikutusmahdollisuuksia liitossa.

SORA-hanke_logo_taustallaHankkeen tulevat tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista ja liiton Facebookista.

Lisätietoa hankkeesta:

Projektikoordinaattori