Rekisteriseloste

Posted on

Suomen somalialaisten liiton uutiskirjeen rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

  1. Rekisterinpitäjä
    Suomen somalialaisten liitto ry
    Haukilahdenkatu 2D
    00550 HELSINKI
    www.somaliliitto.fi
  2. Rekisteriasiat
    Rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin vastaa liiton puheenjohtaja Arshe Said.
  3. Rekisterin nimi
    Rekisterin nimi on SSL uutiskirje. Se sisältää myös alueen ja/tai aseman tai muun kerätyn tiedon perusteella segmentoidut alarekisterit.
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Käsittelyn tarkoituksena on Suomen somalialaisten liiton asiakkailleen suuntaaman tiedotuksen järjestely, yhteistyökumppaneiden ilmoitusten sekä viranomaisten ilmoitusten suuntaaminen tilaajatietojen perusteella Suomen somalialaisten liiton viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.
  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
    Nimi
    Sähköpostiosoite
    Asuinpaikka
  6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteri koostetaan Suomen somalialaisten liiton tilaisuuksiin osallistuneiden henkilöiden tiedoista heidän myöntämällään luvalla sekä Suomen somalialaisten liiton hallitsemien Internet-sivustojen sähköisillä tilauslomakkeilla sekä uutiskirjeen kautta ja muulla tavalla tulleiden pyyntöjen mukaisesti.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden ja sidosryhmien edustajien henkilötietoja kenellekään ulkopuoliselle taholle.
  8. Tietojen poistaminen
    Tilaajaa koskevia tietoja voidaan poistaa tilaajan vaatimuksesta mistä syystä tahansa.
  9. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina HTTPS -suojatussa sivustossa, vahvojen salasanasuojausten takana.
  10. Kielto-oikeus
    Tilaajalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely.