Naapurikahvilassa tarjolla juttuseuraa, kahvia ja sambuuseja – Tervetuloa avajaisiin Somaliliiton toimistolle 12.4. klo 14-16

Somaliliitto yhdessä asukastalo Ankkurin ja Helsingin kaupungin aluetyön yksikön kanssa avaa 12.4. Susitien toimistollaan naapurikahvilan, joka on avoinna torstai-iltapäivisin. Naapurikahvilassa on mielenkiintoisia vierailjoita ja keskustelua ajankohtaisista aiheista.

Avajaisissa mukana keskustelemassa asukkaiden kanssa kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto sekä pitkän linjan somalivaikuttaja, kätilö, terapeutti ja kehitysyhteistyöaktiivi Batulo Essak. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille – tule mukaan ja tuo naapurisikin!

Naapurikahvilan kautta Somaliliitto yhteistyökumppaneineen haluaa edistää kantaväestön ja maahanmuuttajien välistä vuoropuhelua sekä aktiivista asukastoimintaa alueellaan. Tilaisuudessa keskustellaan mm. ikääntyneiden asukkaiden – sekä suomalaisten että maahanmuuttajien – toimintamahdollisuuksista. Kahvilassa tarjolla kahvia, teetä ja somalialaisia sambousa-piirakoita halpaan hintaan.

Kahvila aukeaa klo 14 Herttoniemessä osoitteessa Susitie 2-6.