Nuorten verkosto

Posted on

Näille sivuille kokoamme Suomen somalialaisten liiton Nuorten verkoston (NUVE, STEA 2019-2021) nuorten tuottamaa sisältöä.

Hankkeen tarkoitus on lisätä nuorten vaikuttamismahdollisuuksia, osallisuutta ja aktiivisuutta oman elämänsä päätöksiin opiskelun ja koulutuksen, työllisyyden ja vapaa-ajan toiminnan saralla. 

Nuorten verkosto Suomen somalialaisten liiton nuorten omasta ideasta liikkeelle lähtenyt projekti, jonka alle kuuluu neljä alaryhmää:

  1. Media- ja some
  2. Koulu- ja opiskelu
  3. Työ- ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen
  4. Vapaa-aika

Lisäksi hankkeen alaisuudessa toimii pääosin etänä kokoontuva nuorten kirjakerho. Nuoret lukevat ja kuuntelevat kirjoja itseään kiinnostavista aihepiireistä, joista kokoonnutaan keskustelemaan yhdessä.

Opintopiirit

Tarvitsetko apua läksyihin tai tenttiin lukemiseen? Tervetuloa NUVE:n sekä Suomen somalialaisten liiton jäsenjärjestöjen järjestämiin opintopiireihin pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Keväällä 2021 tukiopetukset alkavat helmikuussa ja jatkuvat aina toukokuun loppuun saakka. Tervetuloa mukaan!

Kevään 2021 opintopiirien sijainnit:

  • Helsinki: Hermanni, Malmi, Kontula, Pasila
  • Vantaa: Koivukylä
  • Espoo: Espoon keskus
  • Tampere: Annala

Matalan kynnyksen neuvontapalvelu

Tarjoamme matalan kynnyksen neuvontaa 15–29 -vuotiaille toimistollamme tai etänä (puhelitse, sähköpostin tai whatsappin välityksellä) arkisin ajanvarauksella. Lisäksi palvelemme Discordissa tiistaisin klo 12-14.30 ja torstaisin klo 13-16.

Palvelukieliämme ovat suomi, somali ja englanti.

Lisätietoja:

NUVE -hankkeen koordinaattori
Noora Viitala
noora.viitala@somaliliitto.fi
050 566 3318

NUVE -hankkeen työntekijä
Abdule Mahamed
abdule.mahamed@somaliliitto.fi
050 569 6078

Hanketta rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Pysykää kuulolla!