Tervetuloa monikulttuuriseen käsityötoimintaan Somaliliitossa

Somaliliiton toimistolla käynnistyy 28.4. alkavalla viikolla kaksi käsityöryhmää. Sovinto ry:n järjestämä ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13 ja African care ry:n käsityökerho joka toinen tiistai 29.4. alkaen klo 17-20. Molemmissa ryhmissä on opettaja, jolta voi saada neuvoja ompelukoneen käytössä ja oman työn etenemiseen. Ilmoitukset alla:

AVOIN OMPELURYHMÄ KÄYNNISTYY!

Vaihtoehtoisen ammattikoulun Sovinto ry:n avoin Ompeluryhmä käynnistyy maanantaina 28.4. klo 13 Somaliliiton tiloissa, Susitie 2-6. Ompeluryhmä tutustuu ompelukoneen käytön perusteisiin ja tekee helppoja ompelutöitä ohjaajan avustuksella.
Ompeluryhmään ovat lämpimästi tervetulleita kaikki ompelemisesta kiinnostuneet, niin vasta-alkajat kuin kokeneet konkaritkin. Osallistuminen on maksutonta, ei ennakkoilmoittautumista. Vallila Interior tarjoaa upeat kankaat Ompeluryhmän käyttöön!
Merkkaa seuraavat päivät kalenteriin ja tule ompelemaan hyvässä seurassa!
Ma 28.4. klo 13–15 Ma 5.5. klo 13–15 Ma 12.5. klo 13–15
Tulevista kokoontumisajankohdista ilmoitetaan myöhemmin.
Lisätietoja: Pirita Viita-aho,Vapaaehtoistoiminnan ohjaaja, pirita.viita-aho@sovinto.fi puh. 0447097733, www.sovinto.fi

 

Naisten Ompelukerho, 2014