Meillä on unelma – mielenosoitus avoimen ja monikulttuurisen Suomen puolesta

Tiistaina 28.7.2015 klo 17-20 järjestetään Helsingin Kansalaistorilla mielenosoitus avoimen ja monikulttuurisen Suomen puolesta.

Tapahtumassa puheenvuoron pitävä kansanedustaja Erkki Tuomioja toteaa: ”Monikulttuurisuus on vaikea laji, mutta maailmalla joka ei sitä opi ei ole tulevaisuutta. Unelmoin maailmasta, jossa vihapuheelle ei ole sijaa ja jossa voimme tässäkin suhteessa olla Suomesta ylpeitä”.

Tuomiojan lisäksi puheita pitävät muun muassa kolumnisti Maryan Abdulkarim, kansanedustajat Ozan Yanar ja Paavo Arhinmäki, kaupunginvaltuutettu Fatbardhe Hetemaj, Juutalaisen seurakunnan ylirabbiini Simon Livson, sekä joukko muita suomalaisia poliitikkoja, urheilijoita ja vaikuttajia.

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Anssi Kela, Maija Vilkkumaa, Lännen-Jukka, Atomirotta, Jukka Poika, Tuure Kilpeläinen, Paleface, Anna Puu ja muita eturivin artisteja

Lisää tietoa tapahtumasta löydät sen Facebook-sivulta.

 

meillä on unelma