Somalialaiset iltamat 2015

Somalialaista arkea ja juhlaa asukastalo Ankkurissa!

Suomen Somalia-verkosto järjestää somalialaiset iltamat lauantaina 3.10.2015 klo 17:00–20:00 Herttoniemenrannan asukastalo Ankkurissa osoitteessa Paasivaarankatu 6. Osallistumalla tilaisuuteen ja ruokailuun tuet Somalia-verkoston työtä.

Tarjolla on hennausta, ruokaa, lämmintä juotavaa, arpajaiset, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa sekä mahdollisuus tutustua niin somalialaiseen juhlakulttuuriin makuineen ja perinteineen kuin paikkaan, jossa naiset viettävät arkea.

Ilmoittaudu täyttämällä täältä löytyvä lomake keskiviikkoon 28.9.2015 mennessä.

Ohjeet ruoan tilaamisesta ja maksamisesta etukäteen:

Voit lunastaa etukäteen ruokakupongin, jolla saat herkullisen somalialaisen illallisen kasvis- tai lihavaihtoehtona.

Kupongista voi maksaa oman valinnan mukaan joko 10, 25 tai 50 euroa ‒ ruokapaketin sisältö on sama hinnasta riippumatta. Tilaa ruoka ilmoittautumisen yhteydessä täyttämällä alla oleva lomake viimeistään keskiviikkoa 30.9. Tilatut ruokapaketit maksetaan Suomen Somalia-verkoston tilille FI7780002710244368 keskiviikkoon 28.9. mennessä. Laita viitteeksi maksuun oma nimesi sekä ”iltamat”. Ruokaa ei valitettavasti ole mahdollista ostaa suoraan paikan päältä.

Somalialaisten iltamien tuotto ohjataan Suomen Somalia-verkoston aavikoitumisen vastaisiin hankkeisiin sekä Afrikan sarven viestintä- ja kehityskasvatushankkeisiin.

Suomen Somalia-verkosto järjestää iltamat yhteistyössä Herttoniemenrannan asukastaloyhdistys Ankkuri ry:n kanssa.

Lisätietoa: tiia.gorelick@somaliaverkosto.fi, Suomen Somalia-verkosto

 

smilingwomen