Yhteisöllisyys ja yhteisymmärrys keskustelutilaisuuden puheenaiheina

Torstaina 29.09.2016 saimme vieraaksemme skotlantilaisen yhteisöaktiivin ja palkitun kouluttajan Farkhanda Chaudryn. Yhdessä Rauhankasvatusinstituutin kanssa järjestimme keskustelutilaisuuden, jossa keskustelimme nuorten muslimien nykytilanteesta Suomessa.

Paikalla keskustelemassa oli edustajia Nuoret Muslimit ry:stä, Helsingin yliopistolta ja Herttoniemenrannan asukastaloyhdistys Ankkurista. Pääsimme kuuntelemaan Farkhanda Chaundryn näkemyksiä ja kokemuksia yhteisöllisyyden ja eri yhteisöjen välisen yhteisymmärryksen lisäämisestä. Illan aikana keskustelimme yhteisöllisyyden merkityksestä syrjäytymisen ja radikalisoitumisen ehkäisemisessä, sekä kuulimme hyödyllisiä vinkkejä kuinka parantaa nuorten osallisuuden kokemusta aktivismin ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen myötä.

Illan herkulliset tarjoilut olivat uudesta somalialaisesta kahvilasta Camel Cafesta.

Haluamme vielä kiittää lämpimästi kaikkia osallistuneita mielenkiintoisesta keskustelusta ja uusista ideoista!