Seuraathan meitä somessa?

Suomen somalialaisten liitto on ottamassa haltuun eri sosiaalisen median kanavia. Tule seuraamaan meitä, niin saat uusimmat päivitykset heti meidän toiminnastamme!

Jo tutuiksi tulleet Facebook ja Twitter pitävät edelleen pintansa liiton someviestittelyn kanavina. Postaamme Facebookiin Ajankohtaista –palstamme juttuja, tapahtumia ja uutisia suomensomalialaisista. Lyhyitä vinkkejä, linkkejä ja kuvia twiittailemme tapahtumistamme ja muista liiton ajankohtaisista asioista.

Uusina sosiaalisen median kanavina olemme ottaneet käyttöön Instagramin, YouTuben ja Snapchatin! Instagramista voit katsella missä mennään kuvien muodossa. Snapchatistä voit katsoa nopeita tilannekatsauksia lähinnä nuorten tapahtumista ja kurkata mitä toimistollamme tapahtuu. YouTubeen on kehitteillä videosarjoja liiton toiminnasta, asiantuntijoiden haastatteluita, tunnelmavideoita tapahtumista ja kaikkea siltä väliltä.

Joten, jos et vielä meitä seuraa, niin nyt heti tykkäilemään ja seuraamaan meitä!

 

   

 

Kati, Suomen somalialaisten liiton tiedottaja

Blogissa esitetyt mielipiteet ovat kirjoittajan omia eivätkä välttämättä edusta Suomen somalialaisten liiton virallista linjaa.