Apua Somaliaan

Lahjoitusten avulla Suomen somalialaisten liitto auttaa nälänhädästä kärsiviä. Lahjoita Apua Somaliaan! Toimitamme avun perille.

Itä-Afrikan pitkittyneestä kuivuudesta johtuva nälänhätä on johtanut useisiin uhreihin Somaliassa. Kansainväliset kehitysjärjestöt ovat arvioineet humanitaarisen kriisin vakavaksi, ja esimerkiksi Pelastakaa lapset ry on arvioinut yksin Somaliassa 50 000 lapsen olevan hengenhädässä nälänhädän vuoksi.

Kaikki kerätyt varat ohjataan lyhentämättömänä Somalian valtion ylläpitämään ja valvomaan kansallisen kriisityöryhmän käyttöön jaettavaksi 9:lle eri paikkakunnalle Somaliassa. Aliravitsemuksesta kärsiville tarjotaan oikeanlaista ravintoa, puhdasta vettä ja ensiapuvälineitä.

Lahjoita nyt!

Lahjoittaa voit suoraan Suomen somalialaisten liiton toimistolla keräyslippaaseen tai siirtämällä lahjoituksesi keräystilille FI9313873000107297, viitteellä Apua Somaliaan.