Valmiina töihin! – Seuraava koulutus 19.8.2017

Valmiina töihin! -hankkeen seuraava koulutuskokonaisuus järjestetään jo 19.8.2017. Koulutuspäivän aiheena on työhaastattelu.

Hankkeen projektikoordinaattori Hamda Muhumud on ollut tiiviissä yhteistyössä koulutuksessa olleiden kanssa ja kahden ensimmäisen koulutuksen jälkeen on pidetty Valmiina töihin! -hankkeen työpajoja kesänajan eri puolilla Suomea. Työpajojen myötä tavoitettiin kymmeniä osallistujia ja kasaan saatiin myös hyvää palautetta, joka toimii rakentavana kritiikkinä tuleville koulutuksille ja työpajoille.

”Seuraavassa koulutuksessa keskitytään työhaastatteluun ja sen ohjeistamiseen.” totesi Muhumud seuraavan koulutuspäivän järjestelyjen keskeltä.

Valmiina töihin! -hankkeen ensimmäisen koulutuspaketin osallistujat.

Edellisen koulutuspaketin osallistujia.

Vielä on muutama paikka auki tulevissa koulutuksissa, mikäli on kiinnostunut kehittämään työhaastattelutaitojaan sekä oppimaan yrittäjyydestä tai oppisopimuksista. Koulutukseen osallistuminen vaatii ainoastaan kiinnostuksen aiheisiin ja suomenkielentaitoa, sillä koulutukset pidetään suomeksi. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, olethan yhteydessä Hamda Muhumudiin viimeistään 18.8.2017 klo 15 mennessä.

Mikä on Valmiina töihin! -hanke?

Hankkeen tarkoituksena on järjestää työllistymistä ja kotoutumista tukeva koulutuspaketti, jossa koulutetaan maahanmuuttajajärjestöjen nuoria edustajia tarjoamaan työllistymistyöpajoja järjestön alueella asuville työikäisille maahanmuuttajille. Lisää hankkeesta voit lukea täältä.