Pauli-herran satuhetki: Somalialaiset eläintarinat Ilmifestivaalilla

Abdi Mahamed Ahmed ja Vattumadon talo ry valmistivat esityksen somalialaisista elaintarinoista. Kuva: Vattumadon talo ry

Niin somaleilla kuin suomalaisillakin on rikas, suullinen tarinankerrontaperinne. Molemmat kulttuurit tuntevan Abdi Mahamed Ahmedin tavaramerkki on maailmojen yhteen törmäyttäminen.

Abiturienttivuonnaan 2014 – 2015 Abdi Mahamed Ahmedin yhdessä Outi-Maria Takkisen kanssa käsikirjoittama Pauli-herran satuhetki: Somalialaiset eläintarinat palaa näyttämölle Teatteri Ilmi Ö:ssä järjestettävällä Ilmifestivaalilla torstaina 12.10.2017 klo 10 ja 18.

Esityksen toteuttaa Suomi100-projektinaan Vattumadon talo ry. Sanataiteen, musiikin, median ja esittävän taiteen ammattilaisista koostuva yhdistys haluaa projekteillaan herätellä lastenkulttuurin ja taidekasvatuksen arvostusta päivähoidon, perheiden ja päättäjien keskuudessa.

Sakaalin, hyeenan, leijonan, Lumikki-lehmän, Vellamo-vasikan, Juppe-koiran ja kärpäsmuorin ottaessa mittaa toisistaan päiväkoti-ikäinen yleisö nauraa katsomossa juuri niin kuin helsinkiläissyntyinen Ahmed esitystä tehdessään halusikin: ”Muistan tarkasti, mikä minua itseäni monikulttuurisena lapsena päiväkodissa näkemissäni esityksissä nauratti. Haluan jakaa sen tunteen kaikkien niiden kanssa, jotka tulevat katsomaan esitystämme.”

Pauli-herran satuhetki: Somalialaiset eläintarinat Ilmifestivaalin ohjelmistossa torstaina 12.10.2017 klo 10 ja 18. Teatteri Ilmi Ö, Iso Roobertinkatu 10 B 20.

Liput: 8€
Lippuvaraukset: 040 839 1683 / teatteri@teatteri-ilmio.fi

Käsikirjoitus: Abdi Mahamed Ahmed ja Outi-Maria Takkinen
Ohjaus & puvustus: Venla Takkinen
Skenografia: Ina Niemelä
Juliste & yleisölle jaettavat keppinukkepohjat: Liisa Kallio
Esiintyjät: Reetta Hietanen, Outi-Maria Takkinen ja Anna Kallio

Esitystä ovat tukeneet Helsingin kulttuurikeskus, Taiteen edistämiskeskuksen Uudenmaan aluetoimipiste ja Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto.

facebook.com/somalialaisetelaintarinat


Varaa liput iltaesitykseen nyt puoleen hintaan! Ilmifestivaali tarjoaa nimittäin -50% alennuksen 5.10.2017 mennessä varatuista lipuista. Lippuvaraukset: 040 839 1683 / teatteri@teatteri-ilmio.fi