Story Sharing Café

Story Sharing Café Universum -projekti järjestää ilmaisia Story Sharing Café -iltoja, joissa kuulet tarinoita ympäri maailman.

Story Sharing Café on rento ja kotoisa tapahtuma, jossa maahanmuuttajat, turvapaikanhakijat ja kantasuomalaiset voivat kohdata. Kahvipöydissä, pienessä porukassa kuunnellaan ja jaetaan tarinoita eri puolilta maailmaa Story Sharing -ryhmän opastamina.

Paikalle voi tulla vaikkei osaisi suomea tai englantia, sillä tulkit auttavat mielellään!

Seuraava Story Sharing Café:

9.12.2017 klo 18:30
Perämiehenkatu 13, Helsinki

Vapaa pääsy, mutta varaa paikkasi sähköpostitse universum@universum.fi tai soita 09-611003 (arkisin 11-16) tai ota yhteyttä Universumiin Facebookin kautta, yksityisviestinä tai kirjoita tapahtuman seinälle.

Lue lisää Story Sharing Cafésta tai kurkkaa vaikka Facebookista!