Vuoden pakolaiset

Tänä vuonna Pakolaisapu jakaa kannustuspalkinnon vuoden pakolaisille jo 20. kerran. Vuoden pakolaiset 2018 julkistetaan 24. huhtikuuta 2018 Helsingissä. Palkintojen tavoitteena on tukea pakolaisia näiden omien tavoitteiden ja unelmien toteuttamisessa uudessa kotimaassa sekä tarjota kannustavia esimerkkejä muille pakolaisille ja turvapaikanhakijoille.

Ehdota vuoden pakolaista

Vuoden pakolaisia voi ehdottaa 18.3.2018 asti. Ehdotukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen ruut.tolonen(at)pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ´Vuoden pakolainen´.

Ehdotuksen tulee sisältää kirjalliset perustelut ehdokkaan ansioista ja vähintään kaksi suosittelijaa yhteystietoineen. Lisäksi vaaditaan ehdokkaan suostumus ja lyhyt kuvaus siitä, mitä asioita hän on kiinnostunut edistämään ja nostamaan julkiseen keskusteluun vuoden aikana.

Katso tästä säännöt.