Tervetuloa maailma!

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään jälleen kansainvälinen Maailma kylässä -festivaali Helsingin Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Olimme viime vuonna ensimmäistä kertaa mukana Monihelin ja Anna Lindh -säätiön kanssa Moninainen Suomi -teltalla ja se saa tänä vuonna jatkoa!

Yhteistyökumppaneina tänä vuonna ovat Monihelin lisäksi Nicehearts, HNMKY ja Suomen Romaniyhdistys. Suunnitelmissa on mielenkiintoista ja mukavaa ohjelmaa vihapuheesta sekä aktiivisesta kansalaisuudesta. Moninainen Suomi -teltan ohjelmaan voit tutustua Facebookin tapahtumasivun kautta myöhemmin keväällä.

Festivaalin ohjelmassa on runsaasti musiikkia, keskusteluja, kirjallisuutta ja ajankohtaisia elokuvia. Lapsille on Tenava-Timbuktussa riemastuttavaa musiikkia ja innostavia työpajoja. Lavojen lisäksi ohjelmaa on ympäri festivaalialuetta, katutaidepisteellä sekä noin 400 näytteilleasettajan pisteellä. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Festivaaliohjelmaan voit tutustua: https://www.maailmakylassa.fi/ohjelma.