Liitossa tapahtuu

Oletko huomannut, että liiton Facebookissa on paljon tapahtumasivuja avoinna? Tällä hetkellä liitossa tapahtuu paljon ja sinäkin voit osallistua yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Tällä hetkellä:

Virtaako sinussakin #sankariveri? 1.4.-30.6.2018

Kampanja kannustaa luovuttamaan verta. Osallistujien kesken arvotaan leffaliput!

Veripalvelun toimipisteissä kannattaa käydä tutustumassa, vaikka ei heti uskaltaisi luovuttaa verta. Ensimmäisellä kerralla voidaan testata mm. malariavasta-aineet. Islam ei kiellä verenluovuttamista, joten sen ei tarvitse ajatella olevan este. Veripalvelun henkilökunnalta voi myös pyytää yksityisempää luovutustilannetta, jolloin verenluovutushetki voidaan eristää esimerkiksi sermeillä, jottei vaikkapa paljas käsivarsi ole esillä ja luovuttaja tuntee olonsa mukavaksi.

Jäsenvaalit 12.5.2018

Ensi viikon lauantaina järjestetään liiton toimistolla jäsenvaalit uuden valtuuston ja hallituksen valitsemiseksi.

Tutustumismatka POLAMKiin 16.5.2018

SORA -hanke järjestää nuorille tutustumismatkan Poliisiammattikorkeakouluun. Ohjelmassa esittelykierros oppilaitoksessa. Kuljetukset Helsingistä Tampereelle. Matka osallistujille täysin ilmainen.

Etnisten suhteiden foorumi 2018: Valta kasvaa käyttämällä! 22.5.2018

Oikeusministeriö järjestää foorumin: Mitä valta on? Politiikkaa, taloutta, oikeutta, tiedettä, kulttuuria, medianäkyvyyttä, sukupuolta, yksityistä vai julkista? Miten vallan eri ulottuvuudet, toimijat ja rakenteet vaikuttavat toisiinsa ja ovat jatkuvassa muutoksessa? Ketkä Suomessa toimivat yhteiskunnallisen vaikuttamisen muutosagentteina – ketkä ovat jääneet vallankäytön marginaaliin? Miten vieraskielisten ääntä yhteiskunnallisen vaikuttamisen kentällä voidaan vahvistaa?

Moninainen Suomi Maailma kylässä -festivaalilla 26.-27.5.2018

Miltä näyttää moninainen Suomi? Miten muualta tulleet vaikuttavat kestävään kehitykseen täällä Suomessa, miten voimme yhdessä rakentaa paremman, kaikille tasa-arvoisemman yhteiskunnan? Tule mukaan pohtimaan maahan muuttaneiden paikkaa Suomessa, kokeilemaan miltä tuntuu liikkua romaniasussa tai huivi päässä ja tutustumaan ruohonjuuren aktivisteihin, naapuriäideistä maahanmuuttajataustaisiin kaupunginvaltuutettuihin.

Jatkuvaa toimintaa ympäri vuoden

Suomen somalialaisten liitolla on tapahtumien lisäksi jatkuvaa toimintaa ympäri vuoden. Neuvontapalvelusta apua saavat kaikki suomensomalialaiset, Nuorten omassa tilassa kokoonnutaan joka viikko ja erilaisia kampanjoita järjestetään yksin ja yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa.

Tykkää Facebook -sivustamme ja pysy kuulolla!