Arvioinnin ja seurannan vuosi

Eilen tapasimme Kuntoutussäätiön tiloissa Malminkartanossa iloisen joukon järjestöjä, jotka ovat päässeet mukaan ARTSI -toimintaan tänä vuonna. ARTSI -toiminnassa kehitetään järjestön arviointi- ja seurantakäytäntöjä seuraavan vuoden aikana. Pääsimme seuraavalle kaudelle mukaan ja tiedossa onkin työntäyteinen vuosi arvioinnin ja seurannan parissa!

Liitolla haasteita tuottavat mm. palautteiden keruu, sillä osalla neuvontapalvelussa asioivista ei ole esimerkiksi kirjoitus- tai lukutaitoa. ARTSI -toiminta auttaa meitä kehittämään jo olemassa olevia käytäntöjämme ja kehittämään seurantaa kattavammaksi. Tuloksena saamme käyttöömme entistä enemmän tilastotietoa mm. rahoittajiamme varten.

Aloitustilaisuus Kuntoutussäätiön tiloissa 12.6.2018

Mikä on ARTSI?

Kuntoutussäätiö tarjoaa sosiaali- ja terveysalan järjestöille tukea oman toiminnan systemaattiseen arviointiin ja kehittämiseen.

ARTSI-kehittämistyön aikana kullekin kohdejärjestölle räätälöidään näiden omia tarpeita palvelevat sekä rahoittajan tarpeet huomioivat työkalut ja mallit arviointi- ja seurantatiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen.

Tänä vuonna mukaan haki 44 järjestöä, joista mukaan pääsi 17.

ARTSI:n kehittämät työkalut arvioinnin kehittämiseen ovat kaikille avoimia. Tästä pääset tutustumaan oppaaseen ja malleihin.