NUVEn nuoret mukana Uutisluokassa

Kuva: Yle

Nuorten verkoston mediaryhmän nuoria pääsi mukaan Ylen Uutisluokan mediakasvatuprojektiin tänä keväänä. Nuoret ovat päässeet oman uutiskumminsa kanssa tuottamaan uutissisältöä Ylelle. Tänään Uutisluokan päivänä kaikkien nuorten, ympäri Suomea, tuottamat uutiset näkyvät Ylen kanavilla.

”Koululaiset pureutuvat Ylen meteorologien kanssa ilmastonmuutokseen ja siihen, miten aihetta pitäisi käsitellä kouluissa. Kuulemme myös somalinuorten opiskeluhaaveista. Lisäksi saamme vinkkejä, kuinka keskustella nuorten kanssa seksuaalisesta häirinnästä netissä.” sanotaan Ylen nostossa tämän päivän agendasta.

Päivällä uutisluokkalaiset tempaisevat eurovaaleissa äänestämisen puolesta ja järjestävät #tälläkertaaäänestän-marssin Helsingin keskustassa klo 13. Päivän aikana uutisluokkalaisten menoa eri puolilla Suomea voi seurata Yle Areenasta klo 12 alkaen.