NUVEn kesätoiminta alkaa!

Nuorten verkoston kesätyöntekijät kokoontuivat liiton toimistolle orientoitumispäivään, jossa tutustuttiin toisiin ja suunniteltiin tulevaa kesätoimintaa.

Osuuspankki tukee liittoa kesätyöntekijöiden palkkaamisessa ja sitä kautta sai neljä nuorta kesätyön. Lisäksi kesätoimintaa ohjaamaan tulee kesäsetelillä liitolle töihin tulevat nuoret. Kesätoiminta on kokonaisuudessaan nuorten suunnittelemaa ja ohjaamaa, joten toiminta tiivistää hyvin NUVEn toiminnan “nuorilta nuorille” ajatuksen.

Nuoria suunnittelemassa kesätoimintaa orientoitumispäivässä.
Nuoria suunnittelemassa kesätoimintaa orientoitumispäivässä.

Jokaisella viikolla on vetäjien näköistä toimintaa: pelataan korista tai jalkapalloa, askarrellaan origameja, kisataan lautapelien herruudesta, leivotaan suut makiaks jne. Ohjelma sopii noin 7-16 -vuotiaille nuorille. Viikkojen ohjelmista ilmoitetaan liiton Tapahtumakalenterissa sekä Facebookin NUVEn kesätoiminta -tapahtumassa.

Toivotamme kaikki nuoret ja nuorenmieliset tervetulleeksi mukaan kesätoimintaan!

Somessa kesätoiminasta löydät infoa: #kesäduuniOPnpiikkiin ja #NUVEnkesa.