Somaliliitto herättelee keskustelua työllistymisestä SuomiAreenassa

Somaliliitto järjestää SuomiAreenassa 17.7. klo 13-14 keskustelutilaisuuden työllistymisen solmukohdista ja haastaa tarjoamaan kulttuurisesti notkeille nuorille oikeita töitä. Tervetuloa kuuntelemaan Eetunaukion lavalle!

SuomiAreena 2018 Kuva: Taija Turkia

Keskustelutilaisuudessa puhutaan somalitaustaisten ja muiden rodullistettujen nuorten työllistymisen solmukohdista. Keskustelussa haastetaan ottamaan nuoret huomioon koko potentiaalissaan ja mietitään, miten nuorten kulttuurisesti notkeiden nuorten haaveet ja tulevaisuudenpyrkimykset voivat toimia positiivisena muutosvoimana yhteiskunnassa.

Puhujat:

Mohamed Ali Jama
puheenjohtaja,Somaliliitto

Anna Bruun
neuvotteleva virkamies,Työ- ja elinkeinoministeriö

Mustafa Jama
viestintäteknikko

Michaela Moua
ylitarkastaja,Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimisto

Juontaja:

Fathi Ahmed
stand-up koomikko