Kesäduunia 15-17v nuorille

Palkkaamme nuorten kesätoiminnan ohjaajiksi kahdeksan 15–17 -vuotiasta nuorta. Etsimme erityisesti nuoria, jotka ovat aktiivisia sekä kiinnostuneita oppimaan uusia asioita ja keksimään tekemistä muille nuorille. Sosiaalisen median monipuolinen osaaminen lasketaan eduksi.

Tehtävässä nuoret pääsevät tutustumaan järjestötyöhön ja järjestämään kanssamme toimintaa, kuten liikuntaa, retkiä ja kilpailuja. Kesätoiminnan ohjaajan tehtäviä ovat esimerkiksi tapahtumien ideointi ja järjestäminen muiden työntekijöiden avustuksella sekä viestintä ja markkinointi sosiaalisessa mediassa. Kesätyöntekijät voivat myös kirjoittaa nuorten blogiin itse valitsemastaan aiheesta.

Kesätyön kesto on kaksi viikkoa 1.6 – 8.8.2021 välisenä aikana. Bruttopalkka kahden viikon työstä on 400€.

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja muokkaamme tehtävää tarvittaessa tilanteeseen sopiviksi. Joten haethan rohkeasti!

Kesätyöpaikkaa haetaan lähettämällä hakemuskirje sähköpostitse. Hakemuksessa haluaisimme kuulla esimerkiksi opinnoistasi, aiemmasta työkokemuksestasi, harrastuksistasi ja kielitaidostasi. Kerro myös miksi olet kiinnostunut juuri tästä kesätyöpaikasta?

Lähetä hakemus viimeistään 18.4 osoitteeseen: noora.viitala@somaliliitto.fi

Kesätyöntekijät palkataan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan tuella. Lisätietoja kampanjasta

Kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa toteutamme positiivisen erityiskohtelun periaatteita.