Nuorten blogi: Miksi puhelimen käyttö on vaarallista?

Kuva: unsplash

Miksi puhelin on vaarallinen? Nuorten ihmisten puhelimen käyttö on nykypäivänä lähtenyt käsistä. He käyttävät puhelinta enemmän kuin tavallisen ihmisen tulisi käyttää. Nuoret eivät tiedä, mutta puhelimissa on paljon eri sähkökomponenteista peräisin olevaa säteilyä. Säteily on erittäin vaarallista ja voi aiheuttaa sinulle häiriöitä elämääsi, voit saada erilaisia ​​sairauksia tai jopa kuolla. Puhelin ei ole turvallinen esine, se aiheuttaa erilaisia ​​asioita, joten nuorten tulisi välttää puhelimen käyttöä.

Puhelimessa on paljon säteilyä on siinä myös jonkin verran sosiaalista mediaa. Sosiaalinen media on erittäin vaarallista. On ihmisiä, jotka tekevät mitä haluavat eivätkä sensuroi mitään. Kaikki on kaikkien nähtäväksi. Nuoret näkevät sisältöä, jota ei ole tarkoitettu heille. He näkevät huonoja esimerkkejä pahoista ihmisistä. Nuoret hallitsevat osan puhelimen käytöstään, heidän pitäisi välttäää puhelimen käyttöä. Matkapuhelimen käyttö on laajaa ja vaarallista. Sitä käytetään koko maailmassa ja jokainen ihminen käyttää sitä eri tavalla, kaikilla on siihen erilainen tarve. Jotkut käyttävät internetiä väärin ja jotkut käyttävät hyödyntämällä sitä. 

Teksti: Yacqub