Uusi vuosi, uusi osoite!

Suomen somalialaisten liiton toimisto on nyt muuttanut uuteen osoitteeseen: Haukilahdenkatu 2D, 00550 Helsinki. Toimistolle pääsee kätevästi julkisilla, bussipysäkit ja raitiovaunupysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päässä aivan Paavalin kirkon vieressä. Autolla pysäköinti kadun varteen tai sisäpihalle vieraispaikoille (huomioithan pysäköintikiekon!).

Toimistomme sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Etuovelta ei ole pääsyä hissiin, vaan käytössä on vain portaat. Hissille on pääsy sisäpihan kautta. Ilmoitathan tulosi, niin tulemme avaamaan oven. Toimiston yhteystiedot löydät tästä.

Toimiston muutto

Toimistolla jatkuu vielä huonekalujen kasaaminen ja muuttolaatikoiden purkaminen jonkin aikaa, mutta toivotamme asiakkaamme silti tervetulleiksi.

Meille voi piipahtaa vaikka kahville tai teelle. Autamme myös ongelmatilanteissa. Toimisto on avoinna klo 9-15.

Tervetuloa!