Kesätoiminnan ohjaajia haussa!

Etsimme Suomen somalialaisten liittoon neljää 15-17-vuotiasta nuorten kesätoiminnan ohjaajaa! Kaksi ohjaajista työskentelee kesäkuussa ja kaksi heinäkuussa kahden viikon ajan.

Suomen somalialaisten liitolle tärkeää toimintaa ovat vaikuttamistyö, neuvontapalvelut, kotoutumisen edistäminen, työllistymisen ja koulutuksen tukeminen sekä ennakkoluulojen vähentäminen. Kesällä keskitymme kuitenkin erityisesti myös nuorten vapaa-ajantoimintaan.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. kävijöiden opastaminen, toiminnan suunnitteleminen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa, harrastetoimintojen ohjaaminen sekä muut mahdollisesti työntekijän kanssa sovittavat tehtävät.

Hakijalle eduksi katsotaan somalin kielen taito, ryhmätyötaidot sekä harrastuneisuus jossakin kesätoiminnoissa hyödyllisessä lajissa/toiminnossa, kuten joukkuelajissa, käsityötaidoissa tai ilmaisuaineissa kuten taiteissa tai mediassa/teatterissa/musiikissa. Rohkaisemme kuitenkin erilaisista taustoista tulevia hakijoita hakemaan paikkoja, sillä tärkeintä meille on hyvä asenne ja positiivinen ote työhön.

Lisätiedot ja hakemukset:

Abdule Mahamed p. 050 569 6078 tai abdule.mahamed@somaliliitto.fi