Kesätöitä tarjolla 15–17 -vuotiaille Nuorten verkosto -hankkeessamme

Olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa, jonka avulla palkkaamme kesällä 2020 Nuorten verkosto -hankkeeseemme kuusi 15–17 -vuotiasta nuorta. Tehtävässä nuoret pääsevät toteuttamaan kanssamme kesätoimintaa muille nuorille. Kesätyön kesto on kaksi viikkoa 1.6-7.8.2020 välisenä aikana.

Etsimme nuoria, jotka ovat aktiivisia ja kiinnostuneita oppimaan uusia asioita sekä keksimään tekemistä muille nuorille. Sosiaalisen median monipuolinen osaaminen lasketaan eduksi.

Kesätoiminnan avustajan tehtäviin voi kuulua esimerkiksi tapahtumien ideointia ja järjestelyä sekä viestintää ja markkinointia sosiaalisessa mediassa – tietysti työntekijöidemme opastuksella.  Aikaisempina kesinä kesätoiminnassa on järjestetty esimerkiksi liikuntaa, retkiä ja nuorten iltoja. Samalla pääset tutustumaan järjestötyöhön.

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta, ja poikkeustilan jatkuessa kesällä muokkaamme tehtäviä tarvittaessa tilanteeseen sopiviksi. Joten haethan rohkeasti!

Hakemuksessa voit kertoa esimerkiksi opiskelutilanteestasi, työkokemuksestasi ja harrastuksistasi, kielitaidostasi sekä miksi haluaisit meille kesätöihin ja miksi meidän kannattaisi valita sinut. Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse.

Kyselyt ja hakemukset:
Noora Viitala
Nuorten verkosto -hankkeen projektikoordinaattori,
p. 0505663318
noora.viitala@somaliliitto.fi

Hae nyt, tai ihan viimeistään 19.4!

Lisätietoja Kesäduuni OP:n piikkiin kampanjasta täältä!