SAVIOR -hankkeen tiimi tiedottaa syksyn ohjelmasta

  • Ryhmätoiminta starttaa elokuussa, luethan täältä lisää 
  • Myös valtakunnallinen suomen- ja somalinkielinen neuvontapuhelin ja -chat käynnistyy syksyn aikana, tiedotamme tästä lisää myöhemmin
  • Järjestämme hankkeen esittely- ja keskustelutilaisuuden lauantaina 10.9.2022 klo 15-18. Tarkempi ohjelma ja tapahtumapaikka vielä tarkentuu ja tiedotamme lisää näistä liiton kotisivuilla sekä Instagram ja Facebook kanavilla mahdollisimman pian
  • Syyskuussa 2022 olemme tavattavissa joka maanantai klo 10-15 Helsinki Islam keskuksessa (osoite: Veturitori 2, 00520 Helsinki). Nähdään siellä!  
  • Maanantaina 10.10.2022 Legal Lounge:n lakiasiantuntija tulee luennoimaan meille avioeroon ja lasten asioihin liittyen. Tilaisuus myös streamataan, joten etänä tai jälkikäteenkin pääsee osallistumaan. Tapahtumapaikka ja aikataulu tarkentuu myöhemmin, seuraa siis liiton kotisivuja sekä sosiaalisen median kanavia. Huom! Keräämme jo nyt aihetoiveita ja kysymyksiä luennoitsijoille, asiasta lisätietoa löydettävissä liiton Instagram ja Facebook kanavilta

Tilaathan uutiskirjeemme, niin pysyt aina ajan tasalla Suomen somalialaisten liiton tapahtumista!

Ystävällisin terveisin,
Minna ja Abdule
Savior- hankkeen tiimi