Tervetuloa mukaan SAVIOR -hankkeen ryhmiin!

Koskettaako sinun elämääsi avioero tai sen harkinta? Kaipaatko vertaistukea ja neuvoja avioeron myötä mahdollisesti muuttuneen arjen hallintaan tai oman hyvinvointisi tukemiseen? Onko avioero nostanut sinulle mieleen lasten hoitoon tai huolenpitoon liittyviä kysymyksiä?

Suomen somalialaisten perheiden sujuva arki avioeron jälkeen (SAVIOR) −hankkeen ryhmät starttaavat elokuusta 2022 alkaen. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja niiden tavoitteena on tukea perheiden hyvinvointia ja sujuvaa arkea avioeron jälkeen. Tarkemmin ryhmien sisältöä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa, heidän tarpeidensa ja toiveidensa pohjalta. 

Tule mukaan ryhmään tai ilmoittaudu vapaaehtoiseksi avuksi!

Ryhmät:
Isä- lapsi ryhmä tiistaisin klo: 12-15
– Yhteistä tekemistä ja keskusteluseuraa isälle ja hänen lapselleen/ lapsilleen
– Mikäli lapsen isä ei pääse osallistumaan, on myös muu lapselle läheinen mieshenkilö – kuten isoisä, setä, isäpuoli – lämpimästi tervetullut 

Äitien ryhmä keskiviikkoisin klo: 12-15
– Yhteistä tekemistä ja keskusteluseuraa äideille
– Ryhmän ajaksi järjestetään tarvittaessa lastenhoito

Ryhmien kokoontumispaikat vaihtelevat sovitun toiminnan mukaisesti. 

Suomen somalialaisten liiton kotisivut ja tapahtumakalenteri päivittyvät aina ajankohtaisista asioista ja aikatauluista. Olemme aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa!  Tilaa myös uutiskirjeemme, niin pysyt ajantasalla. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

Projektikoordinaattori
Minna Timonen
+358 50 566 3318
minna.timonen@somaliliitto.fi

Projektityöntekijä
Abdule Mahamed
+358 50 569 6078
abdule.mahamed@somaliliitto.fi