SAVIOR-hankkeen ryhmätoiminta käynnistyy viikolla 37

Koskettaako sinun elämääsi avioero tai sen harkinta? Kaipaatko vertaistukea ja neuvoja avioeron myötä mahdollisesti muuttuneen arjen hallintaan tai oman hyvinvointisi tukemiseen? Onko avioero nostanut sinulle mieleen lasten hoitoon tai huolenpitoon liittyviä kysymyksiä? Koetko hyötyväsi yhteisestä tekemisestä muiden, samassa tilanteessa olevien seurassa? Tule mukaan SAVIOR-hankkeen ryhmiin!

SAVIOR-hankkeen ryhmätoiminta käynnistyy viikolla 37. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja niiden tavoitteena on tukea perheiden hyvinvointia ja sujuvaa arkea avioeron jälkeen sekä tarjota lapsille ja vanhemmille tukea, seuraa ja yhteistä tekemistä erotilanteessa. Tarkemmin ryhmien sisältöä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa, heidän tarpeidensa ja toiveidensa pohjalta. 

Tule mukaan ryhmään tai ilmoittaudu vapaaehtoiseksi avuksi!

Ryhmät:
Isä- lapsi ryhmä tiistaisin 13.9.2022 alkaen klo: 12-15
– Yhteistä tekemistä ja keskusteluseuraa isälle ja hänen lapselleen/ lapsilleen
– Mikäli lapsen isä ei pääse osallistumaan, on myös muu lapselle läheinen mieshenkilö – kuten isoisä, setä, isäpuoli – lämpimästi tervetullut 

Äitien ryhmä keskiviikkoisin 14.9.2022 alkaen klo: 12-15
– Yhteistä tekemistä ja keskusteluseuraa äideille
– Ryhmän ajaksi järjestetään tarvittaessa lastenhoito

Ryhmien ensimmäiset tapaamiset tapahtuvat Suomen Somalialaisten Liiton tiloissa, osoitteessa Haukilahdenkatu 2D, 00550 Helsinki. Ryhmien kokoontumispaikat vaihtelevat tarpeen mukaan sovitun toiminnan mukaisesti. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

Projektikoordinaattori
Erasmus Häggblom
+358 50 566 3318
erasmus.haggblom@somaliliitto.fi

Projektityöntekijä
Abdule Mahamed
+358 50 569 6078
abdule.mahamed@somaliliitto.fi